Seizoen 2003/2004 Seizoen:[2005/6][2004/5][2003/4][2002/3][2001/2][2000/1]
23-2-2004 Het seizoen loopt op z'n einde. Even snel een middagie met z'n drieen. Een wat mager resultaat, maar toch, snoek is snoek. 50 cm schoon aan de haak:

21-2-2004 Trawlen in de polder. 4 man sterk, 10 snoeken en een zak met dooie katten. Jim dacht de vangst van z'n leven te hebben, maar helaas... katten in de zak. Een overzichtje van enkele snoeken:

En uiteraard nog wat gemiste kansen:

Nick dacht vooral aan de inwendige mens, zowel Jagermeister als de inmiddels bekende warme worsten uit de thermoskan:

15-2-2004 4 man sterk de polder in, één snoek hapte mis (of was 'ie nou toch gewoon verspeeld), Uiteindelijk een snoek van 67 cm bij de grasdroerij:

Een Rex Hunt waardige terugzetting. Marcel, Sjaak en Harry waren mee om de foto te maken.

8-2-2004 Harry met de eerste snoek aan z'n nieuwe hengel: 64 cm aan een jerkbait:

Even daarna Patrick een snoek van 80 cm:

Een gure, winderige dag, maar 't success in Midwoud maakt alles goed.

1-2-2004 De storm van de afgelopen dagen is weer voorbij, 't werd zelfs zonnig, een boel wind, dat wel, maar daar hebben ze onder water geen last van. De eerste snoek was op dezelfde plek waar Patrick 4 jaar eerder de tot nog toe grootste snoek had. Hij zat bizar gehaakt: in z'n staart. 't is toch een vreemde gewaarwording als je een kop verwacht en een staartvin komt boven water. Deze was 77 cm:

In Midwoud hadden we de volgende, 70 cm:

5 minuten daarna, op precies dezelfde de plek dit vette varken van 90 cm. De snoek weegt ruim 8 kilo!

Van de laatste snoek is helaas geen foto, maar op dezelfde plek in Midwoud lag er ook nog een snoek van 67 cm. 4 snoeken in 3 uur, geen slechte score!

24-1-2004 Weer wezen vissen bij de grasdrogerij. Eerste 2 vissen waren geen snoeken, toevallig kwamen er 2 voorns voorbij, de eerste snoek bij de grasdrogerij was een mooie: 86 cm.

Later bij een duiker nog een vis. In eerste instantie leek 't een snoek, maar een brasem was onfortuinlijk genoeg om een aanvaring met een jerkbait te hebben. Leuk gevecht, dat wel, en voor een brasem is 't best een mooi exemplaar, maar dit is niet waar we op aan 't vissen waren:

Bij Oostwoud nog even snel de laatste minuten van de schemering meegepakt. Resultaat was twee snoeken binnen 5 minuten, een van 68 cm en een van 45. Nog een bedankje naar twee dames die me m'n plug uit hun tuin lieten halen... ik gooide iets te enthousiast...

Alle vangsten van vandaag waren aan eenzelfde jerkbait.

21-1-2004 Succes bij de grasdrogerij. Ongeveer 100 meter uit elkaar twee snoeken. De eerste 70 en de tweede 80 cm. Joop had een snoek van 45 cm, die heeft 'ie teruggegooid voordat er een camera in de buurt was. Beide snoeken aan een jerkbait:

Bij de kolk in Oostwoud nog 3 witvissen gevangen aan spinners en jerkbait. 't blijft een vreemde plek...

18-1-2004 Met z'n drieen wezen vissen. Was prachtig weer. Harry heeft een jerkbait van Patrick verspeeld, Patrick ving later weer een zelfde soort jerkbait, wel een oudje, dus Harry is Patrick nog wel een jerkbait schuldig.

Eerste vangst was een snoek op het ABC-terrein, gevangen door Patrick terwijl Harry Patrick's jerkbait aan 't verspelen was. 70 cm, ongeveer 3150 gram:

Tweede was een snoekbaars, gevangen achter 't NS-station in Hoogkarspel door Harry, aan een tandem spinner:

Jan vistte vandaag helaas achter 't net. Ook de tweede snoekbaars die wordt geclaimt door Harry wordt niet geteld (werd een meter van de kant verspeeld, haptte op een tandemspinner). Zelfs de jerkbait die Patrick in Enkhuizen ving doet niet mee met de score.

7-1-2004 Enthousiast geworden na een korte uitleg van Joop de jerkbaits uitgeprobeerd in de achtertuin. Een Spectaculair resultaat, deze snoek van 80 cm dook ongeveer 3 meter van me af op de plug. De foto is wazig, maarja, lege batterijen. Zoals gezegd, 80 cm, gevangen in de achtertuin in Andijk:

5-1-2004 Jan in gevecht met het resultaat van een uurtje vissen. Eigenlijk veel te laat vertrokken, maar je weet 't nooit. Geen snoek vandaag, wel wat anders, in 't bizarre kolkje bij Oostwoud:

2-1-2004 Jan was vandaag de enige met snoek. Deze was behoorlijk toegetakeld, waarschijnlijk beschadigd door een grotere snoek. Gevangen in 't bizarre kolkje bij Oostwoud, getuige de vangsten van Patrick en Harry:

11-11-2003 Met Peter vissen langs de Vok Komenweg in Wervershoof. Voor de eerste keer met vertikaal aas. De eerste snoek was 73 cm:

De tweede was een kwartier later, en groter. Een mooie snoek van 80cm ook aan vertikaal aas. De laatste foto is 't altijd mooie moment dat de snoek weer wegzwemt. Z'n eer aangetast, maar verder ongeschonden:

5-11-2003 Even een middaggie vissen met Peter. Leuk resultaat. Aan een gele plug een snoek van 82 cm, ruim 3500 gram. Gevangen langs de kleingouw in Andijk:

29-9-2003 Onder een brug bij Venhuizen een mooie snoek, vlak voor de neus van Peter weggekaapt aan een tandemspinner:

27-9-2003 Patrick kon niet wachten op Peter en Marcel, eerst maar even proberen in de achtertuin dan. En raak. 76 cm, Patrick's zwager had nog nooit een snoek gezien, dus het beest moest even goed bekeken worden:

Bij de veiling was 't succes wat kleiner, deze is gevangen met een tandemspinner: